Medlemskap og betaling


Alle som trener med langrennsgruppa i Heggedal IL skal være medlem i klubben. Dette er viktig både for å kunne tilby trening og andre aktiviteter, og av hensyn til forsikring. De som er 12 år og yngre er forsikret gjennom klubben i forhold til skader oppstått på trening og konkurranser.
Fra den dagen utøveren fyller 13 år, er det påkrevet med skilisens.Det er en lisens som gir startberettigelse i alle konkurranser approbert av Norges Skiforbund i en sesong, og som forsikrer deg under trening og konkurranser.Dersom du er registrert som utøver i et idrettslag og betalte lisens i forrige sesong, finner du KID-nummer og kontonummer på din side på Min Idrett. Du må alltid betale med KID-nummer. Alternativt kan du betale via online betaling direkte fra Min Idrett. Les mer på http://www.skiforbundet.no/Documents/Skilisens/NSF...


Vi benytter Minidrett.no for medlemsregistrering og betaling.
Se veiledning: Medlemmer_av_HIL-VEILEDNING.pdf


Du får passord ved å klikke Glemt brukernavn/passord.

NB! Det er viktig at du holder din medlemsprofil på Minidrett oppdatert med riktig kontaktinfo.


Medlemskapet består av en klubbkontingent og en treningsavgift. Klubbkontingenten kan evt. betales som familiekontingent som dekker foresatte med barn.Obligatoriske dugnader: Juletresalg, Vollen Sprintstafett.

Powered by: Bloc